IRC — 25TH ANNIVERSARY


Koko EXG Photography

Illusionary Rockaz Crew bestaat 25 jaar! En dat wordt gevierd met een jubileumeditie in de Stadsschouwburg van Utrecht.

De twee IRC evenementen ‘FUNK.IRC’ & ‘Support Your Culture’ komen samen om een ode te brengen aan de muziek, de cultuur en de dans die hen inspireert en groot heeft gemaakt.

SCHEMA

14.30 Deuren open Hekman Foyer voor Support Your Culture & registratie dansers

15.30 Start battle Support Your Culture

17.30 Cypher kwalificatie FUNK.IRC in de Blauwe Zaal, registratie voor deelname is niet nodig

19.30 Start FUNK.IRC & Support Your Culture in de Blauwe Zaal

  • Showcase Aram Angelo Eduati
  • Top 4 Battle FUNK.IRC & Support Your Culture
  • Finale Battle FUNK.IRC & Support Your Culture
  • Surprise Showcase

22.00-23.00 Jamsessie

Over de evenementen:

SUPPORT YOUR CULTURE is een unieke breaking battle waar zowel Nederlandse als internationale dansers van het hoogste niveau het tegen elkaar opnemen. Dit jaar strijden de deelnemers om een unieke prijs: reis en verblijf naar Dubai om zichzelf te mogen bewijzen bij Undisputed, een van de grootste battles wereldwijd! Dit belooft de beste dansers uit alle windstreken naar Utrecht te trekken, die elkaar met hun spectaculaire moves en muzikaliteit proberen te overtreffen op de dansvloer!

FUNK.IRC staat voor Funk In Raw Cyphers. Het evenement heeft in haar 13 jarige bestaan, al 17 edities georganiseerd. Op deze jam stellen we een belangrijk element van de hiphopcultuur voorop: de Cypher. De Cypher is een ruimte voor community building; het gaat om creativiteit, individualiteit, de concurrentie, het delen, uitbreiden van kennis en gelijkheid. De kwalificatie voor de battle zal in de cyphers plaatsvinden. De geheime juryleden zullen de Top 4 dansers hieruit selecteren. Elke geselecteerde danser kan dan zijn/haar eigen partner kiezen om mee te strijden in ‘The Great 8 Battle’. Het is een open jamsessie, toegankelijk voor iedereen die zin heeft in dans, muziek en gezelligheid.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *