Redo


Bij zijn geboorte staat Redouan Ait Chitt met 6-0 achter. Zonder enige medische verklaring vertoont zijn lichaam bijzondere afwijkingen.

Zijn rechterarm is korter en mist het ellebooggewricht. Hij heeft drie vingers aan zijn linkerhand en slechts twee aan zijn rechterhand. Hij mist zijn rechterheup, heeft een korter rechterbeen en loopt met behulp van een prothese. Maar Redouan gelooft niet in grenzen. Redouan gelooft niet in excuses. Redouan gelooft in zichzelf en daarom werd hij een internationaal geroemde breakdancer en motivational speaker: Redo.

Shailesh Bahoran ontwikkelde samen met dit fenomeen uit de breakdance wereld de meeslepende productie REDO. Een dansvoorstelling over onuitputtelijke wilskracht en ijzeren discipline. Over hoe niemand kan bepalen wat jouw limieten zijn en grenzen verdwijnen als je blik vastberaden is. Over een lange en onbekende weg langs eindeloze vergezichten en onverwachte dalen. Een weg waarop de grootste tegenstander ligt verscholen in jezelf.


CONCEPT & REGIE:
Shailesh Bahoran

CHOREOGRAFIE:
Redouan Ait Chitt & Shailesh Bahoran

DANS:
Redouan Ait Chitt

MUZIEK:
Rik Ronner

LICHTONTWERP:
Mike Den Ottolander

BEELD:
Shueti

Redo is een Illusionary Rockaz Company productie en word mogelijk gemaakt door Fonds podiumkunsten & Nederlandse dansdagen.